Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:14 10 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută şef pentru serviciul independent pentru intervenții și acțiuni speciale din Poliţia Română

ro

21 Aug, 2018 13:14 1303 Marime text
Inspectoratul General al Politiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului independent pentru intervenții și acțiuni speciale  din cadrul Inspectoratului general al Poliției Române, prevăzut la poziţia 1 din statul de organizare al unității, cu personal recrutat din sursă internă.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române la data de 05.09.2018, ora urmând a fi stabilită ulterior şi comunicată candidaţilor şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Direcţiei Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ti-a placut articolul?

Comentarii