Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:44 08 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută şef pentru Biroul Disimulare şi înregistrări ambientale. Condiţii. Cine face parte din comisie

ro

27 Nov, 2017 00:00 1025 Marime text
Direcţia Generală Anticorupţie scoate la concurs, în vederea încadrării prin recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție care îndeplinesc condițiile legale, postul de şef birou la Biroul Disimulare şi înregistrări ambientale din cadrul Serviciului Tehnic.
 
Pentru a participa la concurs, ofiţerii de poliţie trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: să fie absolvenți de studii universitare de licență, de lungă durată, cu diplomă de licență sau absolvenți de studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare, să fie declarați „apt medical” și „apt” la evaluarea psihologică organizată în acest scop, să nu fie cercetați disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancțiuni disciplinare sau față de aceștia să nu fie pusă în mișcare acțiunea penală în condițiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare, să fi obținut calificativul de cel puțin „bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu, să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, să îndeplinească cerințele specifice din fișa postului, astfel: să aibă gradul profesional minim de inspector principal de poliție, să dețină certificat sau autorizație de acces la informații clasificate.
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video, şi se va desfășura în data de 19 decembrie, începând cu ora 09.00, la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie din municipiul București. Președintele comisiei de concurs este comisarul şef de poliție Bogdan Ciobanu. Din comisie mai fac parte comisarii şefi de poliţie Şerban Mîlcomete şi Liviu-Emi Althamer.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii