Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută adjunct pentru şeful Poliţiei Municipiului Constanța!

ro

21 Oct, 2022 15:27 1497 Marime text


 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Constanța cu peste 275.000 locuitori la Poliţia Municipiului Constanţa, funcție prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, poziția 479 din statul de organizare și funcționare al unității, cu recrutare din sursă internă (din rândul ofiţerilor de poliţie).
 
În vederea participării la examen/concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii minime:
 
să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului;
să fie ofițeri de poliție;
să aibă studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din următoarele domenii: ştiinţe juridice, ştiinţe socio-umane, informaţii şi ordine publică, ştiinţe administrative sau studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare în sistem Bologna într-unul din domeniile fundamentale de licenţă: ştiinţe juridice sau ştiinţe sociale;
să fie absolvenţi de curs postuniversitar sau master în specialitatea ştiinţe juridice, ştiinţe socio-umane, informaţii şi ordine publică, ştiinţe administrative sau în domeniul management ori studii universitare de lungă durată, anterioare aplicării celor trei cicluri de tip Bologna în domeniul: ştiinţe juridice, ştiinţe socio-umane, informaţii şi ordine publică, ştiinţe administrative;
să nu fie cercetaţi disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de care să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală;
să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
să aibă 5 ani vechime în M.A.I.;
să dețină/să obțină calitatea de organ de cercetare al poliției judiciare, cu avizul Procurorului General al Parchetului de pe ÎCCJ;
să dețină/să obțină autorizație de acces la documentele clasificate până la nivelul STRICT SECRET;
să să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,bine” la ultimele două evaluări profesionale anuale;
să fie declaraţi:  „apt” din punct de vedere medical cât şi psihologic pentru promovare în funcţii de conducere;
să nu fie declarați incompatibili pentru a ocupa o funcţie de conducere în sensul prevederii Legii nr. 176/01.09.2010, privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice.
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa în data de 26 octombrie 2022, ora 11:00.
 
La concurs s-au înscris doi candidați: comisarul șef Marius Ghiţă (foto), împuternicit adjunct al șefului Poliției municipiului Constanța, și un comisar șef din cadrul Secția Regionale de Poliție Transporturi Constanța.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
 
În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
 
Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii