Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa Fotbalistul Virgil Ghiţă îl are ca naş de cununie pe un coleg de echipă (GALERIE FOTO)

ro

13 Dec, 2021 00:00 9154 Marime text
 
 

 
  • Virgil Ghiţă s-a căsătorit cu Sandra Sonia, fiica fostului jucător al „marinarilor“, în prezent antrenor în Academia Farului, Marius Axinciuc.
 
Fotbalistul Virgil Ghiţă, de la Farul Constanţa, şi aleasa inimii sale, Sandra Sonia, au devenit soţ şi soţie, spunând „Da!“ la Starea Civilă din Constanţa. Cei doi au postat fotografii frumoase de la eveniment, din tabloul de cununie nelipsind un alt jucător de la Farul, mijlocaşul Andrei Artean, şi soţia sa, Kristina, care au plăcerea să le fie naşi tinerilor căsătoriţi.
 
Sandra Sonia este fiica fostului jucător al „marinarilor“, în prezent antrenor în Academia Farului, Marius Axinciuc. Tânăra a făcut şi ea sport de performanţă, jucând la formaţia feminină de volei SLEN 90 Medgidia, în Divizia A2 (eşalonul secund din România). Sandra a încheiat junioratul la CSS1 Constanţa, iar înainte de volei a făcut înot. Sandra şi Virgil aşteaptă şi un copil, un băieţel, care va veni pe lume în luna februarie a anului viitor.
 
Tinerii căsătoriţi au avut cununia civilă la o zi după ce Farul a învins Rapid Bucureşti cu 2-0 în campionat, iar primul gol al meciului a fost marcat de Virgil! Foarte bucuros, după reuşită, fundaşul central a avut o dedicaţie emoţionantă, luând mingea şi băgând-o sub tricou, pe post de burtică de gravidă, aluzie la faptul că soţia sa este însărcinată. Totodată, pe lângă bebeluşul care va veni, stoperul Farului le-a dedicat golul şi Sandrei Sonia, dar şi mamei lui, decedată de curând. „A fost primul meu din acest campionat, după o perioadă foarte dificilă pentru mine. Ştiu că mama mă priveşte de acolo de sus“, a spus Virgil.
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Imaginile au fost preluate de pe conturile de Facebook „Virgil Ghiţă“ şi „Sandra Sonia“. Foto: Victor Leontescu 
 
Citeşte şi:
 
Farul Constanţa
Virgil Ghiţă a marcat cu Rapid şi şi-a făcut un frumos cadou de nuntă. Dedicaţie emoţionantă după gol! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii