Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Range Rover furat de trei ani din Italia, găsit în Mamaia

ro

04 Aug, 2015 10:19 2397 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa – Compartimentul Furturi Auto au desfăşurat, luni, o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat, în staţiunea Mamaia, un autoturism marca Range Rover Sport, despre care deţineau informaţia că este căutat în vederea confiscării.
 
Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este căutat de autorităţile din Italia, fiind declarat furat din data de 15.06.2012, iar în România este deţinut de cetăţeanul român B. Ion, în vârstă de 46 de ani. Persoana în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, a declarat că a cumpărat autoturismul, fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat.
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 30.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii