Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria orașului Ovidiu caută șef pentru Serviciul Achiziții, Investiții, Programe și Proiecte

ro

06 Mar, 2019 00:00 1687 Marime text
Unitatea Administrativ-Teritorială Oraș Ovidiu organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată a unei funcții publice de conducere vacantă de șef serviciu la Serviciul Achiziții, Investiții, Programe și Proiecte.
 
Concursul se va desfășura în conformitate cu prevederile  Legii nr. 188/1999 - republicată privind Statutul Funcționarilor Publici și prevederile Hotărârii Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici.
 
Concursul va avea loc pe data de 26 martie 2019, ora 10.00, proba scrisă pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată a unei funcții publice de conducere vacanta șef serviciu la Serviciul Achiziții, Investiții, Programe și Proiecte. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe data de 12.03.2019, la sediul Primăriei Orașului Ovidiu. Selecția dosarelor va avea loc în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor, 13.03.2019-19.03.2019. Proba scrisă este programată pentru data de 26 martie 2019, ora 10.00. Data desfășurării interviului se va afișa odată cu rezultatul probei scrise. Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale,  prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (r2), cu modificările și completările ulterioare. De asemenea, candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, în condițiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 5 ani.
 
Dosarul de înscriere la concurs se depune la secretariatul comisiei de concurs, compartiment resurse umane, și trebuie să conțină obligatoriu toate documentele prevăzute la art. 49 din hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare. Relații suplimentare se pot obține de la Compartimentul Resurse Umane. Bibliografia se afișează la sediul instituției și pe site-ul Primăriei Ovidiu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii