Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Oraşului Năvodari scoate la concurs două posturi vacante pentru Direcția Asistență Socială

ro

25 Dec, 2019 18:20 3029 Marime text

Primăria Oraşului Năvodari, Județul Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:
 
  • îngrijitor vârstnici la domiciliu – studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și curs de calificare cu diplomă în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice la domiciliu – Unitatea de Îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice – Direcția Asistență Socială;
  • asistent social debutant – studii superioare absolvite cu diplomă de licență (sau adeverință echivalentă) în domeniul asistenței sociale, dovada înscrierii în cadrul C.N.A.S.R. (Colegiul Național al Asistenților Sociali din România), vechime în specialitatea studiilor nu este necesară – Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă – Direcția Asistență Socială.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
 
  • 09 ianuarie 2020, data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 20 ianuarie 2020, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând https://www.primaria-navodari.ro/. Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se afişează la sediul Primăriei Oraşului Năvodari, Str. Dobrogei nr. 1, Județul Constanța, telefon 0241/761.603 sau 0241/760.353.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii