Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Negru Vodă scoate la concurs două posturi libere

ro

09 Mar, 2017 19:42 1790 Marime text

Primăria  Negru Vodă
organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor publice de execuție  vacante după cum urmează: consilier juridic, clasa 24, gradul profesional debutant, coeficient de ierarhizare 1,77,  din cadrul Compartimentului Juridic; consilier, clasa 24, gradul profesional debutant, coeficient de ierarhizare 1,77 din cadrul Serviciului Economic și Resurse Umane – Compartimentul Impozite și Taxe Locale.

Pentru postul de consilier juridic, debutant – Compartimentul Juridic, candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul drept.

Pentru funcția de consilier, debutant – Compartimentul Impozite și Taxe Locale, este nevoie de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 10 aprilie 2017, ora 10:00-proba scrisă; 12 aprilie 2017, ora 14:00-proba interviu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii