Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:19 25 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs. Avem toate detaliile!

ro

26 Jan, 2018 09:47 2057 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs de promovare la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere vacante în cadrul Direcției Tehnic Administrativ, astfel:
 
1. Director executiv, Direcţia Tehnic Administrativ - 1 post.

Pregătirea de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea ştiinţe  juridice, administrative; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile  legii.
 
2. Director executiv adjunct, Direcţia Tehnic Administrativ - 1 post.

Pregătirea de specialitate : studii superioare de lungă durată  absolvite cu diploma de licență sau echivalenta cu specializarea ştiinţe juridice, administrative; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile  legii.
 
3. Şef Serviciu Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă, Direcţia Tehnic Administrativ - 1 post.

Pregătirea de specialitate: studii superioare de lungă durată  absolvite cu diploma de licență sau echivalentă cu specializarea științe juridice, administrative, inginerești, economice; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile  legii.
 
Concursul se va desfăşura în perioada 26 - 28 februarie 2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, va consta într-o proba scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează: - în data de 26 februarie 2018 - proba scrisă, ora 10:00 - în data de 28 februarie 2018 -  proba de interviu, ora 14:00.
 

Dosarele de înscriere se depun în perioada 26.01.2018 - 14.02.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.
 
Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail: resurse.umane@primaria-constanta.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii