Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:04 18 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Aliman angajează. Eşti interesat?

ro

13 Oct, 2016 23:00 928 Marime text
Primăria Aliman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice vacante de referent, clasa III, grad profesional superior în cadrul Compartimentului evidenţă agricolă, fond funciar. Concursul se organizează la sediul Primăriei Aliman, astfel: pe 15 noiembrie, de la ora 14.00, va avea loc proba scrisă, iar pe 17 noiembrie, tot de la ora 14.00, interviul.

Pot participa la concurs persoanele care îndeplinesc condiţiile generale prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/199 privind Statului funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare, precum şi următoarele condiţii specifice:
  • studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat
  • nouă ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice
  • cunoştinţe operare pe calculator, nivel cunoştinţe mediu, posesor de certificat ECDL (cel puţin Start).

Bibliografia se afişează la sediul Primăriei Aliman şi la adresa www.primaria-aliman.ro.

De asemenea, Primăria Aliman organizează concurs de recrutare şi pentru funcţie de referent, clasa III, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului impozite şi taxe locale.

Proba scrisă va avea loc pe 15 noiembrie, de la ora 10.00, iar interviul, tot de la ora 10.00, pe 17 noiembrie. Condiţiile de participare sunt aceleaşi de mai sus.
 
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​

Ti-a placut articolul?

Comentarii