Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:42 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante la Primăria Municipiului Constanţa. Condiţii de participare

ro

26 Jan, 2018 11:56 1548 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs de promovare la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere vacante în cadrul Direcției Gestionare Servicii Publice, astfel:
 
1. Şef Serviciu Tehnico - Economic, Direcţia Gestionare Servicii Publice - 1 post.     

Pregătire de specialitate: studii superioare de lungă durată  absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea științe inginereşti, economice, juridice, administrative; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.
 
2. Şef Birou Siguranţa Circulaţiei Urbane şi Parcări, Direcţia Gestionare Servicii Publice- 1 post.

Pregătire de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea ingineria transportului, inginerie civilă, ştiinţe administrative, juridice, economice; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile  legii.
 
Concursul se va desfăşura în perioada 27 februarie – 01 martie 2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, va consta într-o probă scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează: - în data de 27 februarie 2018 - proba scrisă, ora 10.00- în data de 01 martie 2018 -  proba de interviu, ora 14.00.
 
Dosarele de înscriere se depun în perioada 26.01.2018 - 14.02.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii