Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi diverse scoase la concurs de Primăria Ghindăreşti

ro

14 Nov, 2016 13:14 2771 Marime text
Un anunţ publicat în Monitorul Oficial din 11 noiembrie a.c. confirmă faptul că Primăria Ghindăreşti este în căutare de personal. În primul rând este nevoie de un consilier grad professional asistent în Compartimentul Urbanism, Disciplină înb construcţii, Amenajarea teritoriului şi Registrul agricol din cadrul primăriei.Condiţiile impuse: studii superioare li vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de un an.  Ocuparea postului se face printr-un concurs ce va cuprinde o probă scrisă, programată pentru data de 14 decembrie a.c. la ora 10.00, la sediul Primăriei Ghindăreşti, şi un interviu ce va putea fi susţinut pe 16 decembrie, la aceeaşi oră şi locaţie.
De asemenea, tot la Ghindăreşti se caută un referent debutant în Compartimentul Asistenţă Socială, condiţiile impuse: studii medii. Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiei se va susţine pe 14.12.2016 ora 13.00, la sediul Primăriei Ghindăreşti, iar interviul se va da două zile mai târziu, la aceeaşi oră şi locaţie.
Dosarele de înscriere se pot depune la sediul instituţiei în termen de 20 de zile calendaristice de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial.
Lista angajărilor prin concurs pentru Primăria Ghindăreşti continuă cu alte solicitări. Pentru o perioadă nedeterminată se caută un şofer cu vechime în muncă de 10 ani, permis de conducere categoria B, cunoştinţe mecanică, electricitate auto, dispus şi la atribuţii de muncitor necalificat. Proba scrisă se va susţine pe 7 decembrie la ora 19.00, la sediul primăriei, iar interviul se va da pe 9 decembrie, ora 19.00, la sediul instituţiei.
Tot pentru o perioadă nedeterminată se caută un administrator cu studii medii şi vechime în muncă de 10 ani, aspiranţii urmând să susţină proba scrisă pe 7 decembrie , iar interviul pe 9 decembrie, la ora 9.00, la sediul Primăriei Ghindăreşti.
Nu în ultimul rând, administraţia locală din Ghindăreşti vrea să angajeze pe perioadă nedeterminată trei muncitori necalificaţi, cu normă întreagă, singura condiţie impusă concurenţilor fiind vechime în muncă de 10 ani. Candidaţii vor susţine proba scrisă pe 4 decembrie, iar interviul îl vor da două zile mai târziu, ambele teste fiind programate la ora 9.00, la sediul primăriei.
Data limită până la care candidaţii pot depune actele pentru dosarul de concurs este 30 noeimbrie 2016, la sediul Primăriei Ghindăreşti. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii