Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:06 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Post vacant la Consiliul Județean Constanța. Când va avea loc concursul

ro

10 Nov, 2017 18:10 1992 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează Ia sediul din bd. Tomis nr. 51, cam. 257, concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante:

inspector – studii superioare, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență Turism-Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Concursul va avea următoarele probe:
- proba suplimentară privind testarea competenței lingvistice în data de 07.12.2017, ora 10.00;
- proba scrisă  în data de 11.12.2017, ora 10.00;
- proba interviu.

Condiițile de participate Ia concurs sunt:

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată, actualizată.

Studii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență – domeniul: științe economice, specializare: economia comerțului, turismului și serviciilor.

Vechime: în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: -.

Competențe specifice:
- limbă straină: engleză-nivel bază;

Dosarele de concurs se vor depune la cam. 241, în perioasa 08.11.2017-27.11.2017 și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, modificată și completată prin H.G. nr. 761/2017:
  • formularul de înscriere prevăzut în anexa nr. 3;
  • curnculum vitae, modelul comun european;
  • copia actului de identitate;
  • copii ale diplomelor de studii, certificatelor și altor documente care atestă efectuarea unor specializări și perfecționări;  
  • copie a diplomei de master sau de studii postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, după caz;
  • copia carnetului de muncă și, după caz, a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;
  • copia adeverinței care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului;
  • copia adeverinței care atestă starea de sănătate corespunzătoare pentru eford fizic, în cazul funcțiilor publice pentru a căror ocupare este necesară îndeplinirea unor condiții specifice care implică efort fizic și se testează prin probă suplimentară;
  • cazierul judiciar;
  • declarația pe proprie răspundere sau adeverință care să ateste calitatea sau lipsă calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia. 
Persoană de contact: Mușat Gabriela-inspector superior - telefon 0241.48.84.30, email gabriela.musat@cjc.ro
 
Relații suplimentare se pot obține în programul: de luni până joi, între orele 8.00-16.30 și vineri, între orele 8.00-14.00.

Condițiile de participare la concurs și bibliografie stabilită se afișează la sediul Consiliului Județean Constanța și se publică pe pagina de Internet www.cjc.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii