Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța angajează!

ro

09 Nov, 2016 22:10 4735 Marime text
Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de referent II. Doritorii trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să fie absolvenți ai unui curs de operare PC, să fie declarați „apt” medical și psihologic, iar vechimea în muncă nu contează.
 
De asemenea, IPJ Constanța organizează concurs și pentru ocuparea postului contractual vacant de muncitor calificat IV – popotă. Cei care doresc acest loc de muncă trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să fie absolvenți ai unui curs de specializare bucătar, să aibă vechime în muncă de minimum 3 ani și să aibă vechime în specialitate de minimum 1 an.
 
Totodată, IPJ Constanța organizează concurs și pentru ocuparea postului contractual vacant de muncitor calificat IV – șofer. Doritorii trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să fie absolvenți ai unui curs de mecanică auto, să dețină permis de conducere autovehicule valabil pentru categoriile B, C, D, E, să aibă vechime în muncă de minimum 2 ani, să aibă vechime în specialitate tot de minimum 2 ani.
 
Dosarele se depun la sediul IPJ Constanța până pe data de 18 noiembrie, inclusiv. Proba scrisă va avea loc în data de 6 decembrie, ora 10.00, iar interviul va avea loc în data de 9 decembrie, ora 10.00.

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii