Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa are nevoie de un consilier pentru Compartimentul Patrimoniu Cultural Naţional

ro

11 Oct, 2018 10:32 2513 Marime text
Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa, înştiinţează în privinţa organizării unui concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Patrimoniu Cultural Naţional, Mobil şi Imaterial.

Candidaţii care vor să se încrie la concurs trebuie să aibă în vedere câteva aspecte. Concursul de recrutare va avea loc la sediul instituţiei. Proba scrisă se va desfăşura în data de 7 noiembrie, începând cu ora 10.00, iar interviul pe 12 noiembrie, tot la ora 10.00.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii care vor să se înscrie la concursul pentru postul de consilier sunt atât generale cât şi specifice. În ceea ce priveşte cele generale canidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile pevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, în privinţa condiţiilor specifice, candidaţii necesită studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul istorie, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum cinci ani.

Aderenţii la postul de consilier al Compartimentul Patrimoniu Cultural Naţional, Mobil şi Imaterial, trebuie să îşi depună dosarele de înscriere la sediul instituţiei în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României. Dosarele trebuie să aibă documentele prevăzute de art.  49 din Hotărârea Guvernului, nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici.

Condiţiile de participare la concurs, bibliografia, dar şi mai multe detalii suplimentare se regăsesc la sediul instituţiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii