Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deţineţi diplomă de licenţă în profil economic şi doi ani vechime în specialitatea studiilor? Spitalul Judeţean Constanţa caută director financiar-contabil

ro

23 Nov, 2018 00:00 1609 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa anunţă organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de director financiar-contabil, în conformitate cu prevederile OMS 284/2007, cu modificările ulterioare. În prezent, director financiar-contabil interimar este Natalia Munteanu.
 
Concursul pentru ocuparea funcţiei de director financiar-contabil consta în trei probe: test-grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică, susţinerea proiectului de specialitate şi interviul de selecţie.
 
Concursul se va desfăşura sediul unităţii sanitare constănţene, în perioada 19 - 21.12.2018. Dosarele de participare la concurs se pot depune până pe data de 7 decembrie 2019, ora 12.00. Până pe data de 12 decembrie 2019, ora 10.00, este programată selecţia dosarelor. Contestaţiile privind selecţia dosarelor pot fi depuse până pe data de 13 decembrie, ora 10.00. Contestaţiile urmează să fie soluţionate pe data de 14 decembrie, ora 10.00.
 
Proba scrisă se va desfăşura pe data de 19 decembrie, ora 10.00, la sediul unităţii sanitare. Rezultatele probei scrise vor fi afişate pe data de 20 decembrie, ora 15.00. Interviul se va desfăşura pe data de 21 decembrie, ora 10.00. Rezultatele finale urmează să fie afişate pe data de 21 decembrie, ora 15.00. Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii la rezultatele finale până pe data de 24 decembrie, ora 15.00. Contestaţiile cu privire la rezultatul final vor fi soluţionate până pe data de 27 decembrie, ora 15.00. Ulterior, pe data de 28 decembrie, ora 10.00, vor fi afişate rezultatele finale ale concursului.
 
La concurs se pot înscrie candidaţii care îndeplinesc cumulativ criteriile generale şi specifice. Astfel, candidaţii trebuie fie absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic; să aibă cel puţin doi ani vechime în specialitatea studiilor; să deţină certificatul de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi, precum şi de cunoaştere a reglementărilor europene în domeniu; să aibă domiciliu stabil în România; să nu fi fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, dovedită pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate; să nu aibă vârsta de pensionare, conform prevederilor legale în vigoare.
 
Bibliografia şi temele pentru proiectul de specialitate sunt afişate la sediul şi pe site-ul unităţii sanitare. Concursul se va desfăşura conform Metodologiei de concurs pentru ocuparea funcţiilor specifice comitetului director, afişată la sediul şi pe site-ul unităţii sanitare. Dosarele de participare la concurs se depun la Serviciul RUNOS.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii