Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanţa, în căutarea unui expert

ro

03 Oct, 2016 19:10 2335 Marime text
Curtea de Apel Constanţa organizează pe 17 octombrie, ora 12:00, concurs pentru ocuparea funcţiei de expert, clasa I, grad professional principal.

Se cer studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor juridice, filologie sau istorie. De asemenea, se cere o vechime în specialitatea studiilor de cel puţin cinci ani.

Candidaţii ar trebui să fi absolvit şi cursuri de perfecţionare în domeniul comunicării şi relaţiilor publice, să ştie să lucreze pe calculator şi să fie foarte buni comunicatori.

Dosarele de concurs se primesc la secretariatul comisiei până pe 11 octombrie 2016.  Acestea trebuie să conţină formular de înscriere, copie a actului de identitate, copii ale diplomelor de studii şi care atestă efectuarea unor specializări, copia carnetului de muncă sau adeverinţă care să ateste vechimea în muncă, cazier judiciar, adeverinţă medicală, declaraţie pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Copiile actelor menţionate se prezintă însoţite de documentele originale sau în copii legalizate.

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii