Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:16 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentru ocuparea a două funcţii vacante Cum te poţi angaja la Primăria Adamclisi

ro

27 Jan, 2015 14:03 818 Marime text


Primăria comunei Adamclisi va organiza şi desfăşura concurs pentru ocuparea a două funcţii vacante de: inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Buget, Finanţe, Impozite şi Taxe, Contabilitate şi inspector clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Agricol.

Proba practică pentru ocuparea funcţiei de inspector clasa I, gradul profesional asistent, în cadrul Compartimentului Agricol, se va desfăşura în data de 25 februarie, ora 10.00, şi va fi urmată de interviu, pe data de 2 februarie, ora 10.00. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare de licenţă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative, vechime de minimum un an în specialitatea studiilor şi cunoştinţe de operare a calculatorului.

Proba practică pentru ocuparea funcţiei de inspector clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Buget, Finanţe, Impozite şi Taxe, Contabilitate, se va desfăşura în data de 27 februarie, ora 10.00, şi va fi urmată de interviu, pe data de 2 februarie, ora 10.00. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare de licenţă în domeniul financiar-contabil, vechime de minimum cinci ani în specialitatea studiilor şi cunoştinţe de operare a calculatorului.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia sunt afişate la sediul Primăriei Adamclisi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii