Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAIR organizează în această perioadă 3 concursuri pentru 9 posturi vacante de inginer! Ești interesat?

ro

20 Apr, 2023 10:53 1589 Marime text



Este vorba despre un concurs pentru ocuparea a 5 posturi de inginer fără experiență în cadrul UIP 2 Implementare SF/PT/UIP 3 Implementare SF/PT/UIP 4 Implementare SF/PT/Direcția Tehnică/Direcția Generală Pregătire Proiecte și Verificarea Calității/CNAIR Central, cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată.

Un alt concurs vizează ocuparea unui post de inginer fără experiență în cadrul Serviciului Pregătire Documentații CTE/Departament Inginerie și Analiză Documentații/Direcția Tehnică/Direcția Generală Pregătire Proiecte și Verificarea Calității/CNAIR Central, cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată.

Este organizat și un concuts pentru ocuparea a 3 posturi de inginer cu experiență în cadrul Serviciului Promovare SF/PT Autostrăzi și DN/Departament Inginerie și Analiză Documentații/Direcția Tehnică/Direcția Generală Pregătire Proiecte și Verificarea Calității/CNAIR Central, cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată.

Condițiile necesare participării la concursuri, termenele limită pentru depunerea dosarelor în vederea înscrierii, tematica, bibliografia, fișele posturilor vacante, informațiile aferente și cererile tip pentru înscriere se regăsesc pe site-ul CNAIR, secțiunea Cariere.
Dosarele se depun la registratura CNAIR, sediul central.

Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Pregătire Personal și Relația cu Sindicatele, datele de contact fiind menționate în anunțul de concurs publicat pe site-ul CNAIR, secțiunea Cariere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii