Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:30 21 07 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa angajează! Vezi ce posturi sunt vacante

ro

03 Mar, 2017 23:33 4162 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa scoate la concurs cinci posturi vacante. Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial, SPAS Constanţa, cu sediul pe strada Unirii nr. 104 Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor de execuţie vacante din cadrul Compartimentului programe, proiecţii, achiziţii, direcţia financiară, organizare, personal: un post de consilier, clasa I, grad asistent şi un post de inspector, clasa I, grad debutant. Proba scrisă este programată pentru data de 4 aprilie 2017 ora 10.00, iar interviul – în data de 7 aprilie 2017 ora 14.00.

Pentru a participa la concursul pentru ocuparea postului de consilier candidaţii trebuie să fie absolvent de studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice, juridice, administrative, inginereşti, să aibă cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare- nivel mediu, să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice şi minimun un an vechime în specialitatea studiilor necesar exercitării funcţiei publice.

Candidaţii pentru postul de inspector trebuie să îndeplinească aceleaşi condiţii, în schimb nu este necesară experienţa în specialitatea studiilor necesar exercitării funcţiei publice. Aceeaşi instituţie mai organizează concurs şi pentru ocuparea a trei posturi de inspector, clasa I, grad asistent. Pentru a participa la acest examen, candidaţii trebuie să trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice, să aibă cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare- nivel mediu, să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice şi minimun un an vechime în specialitatea studiilor necesar exercitării funcţiei publice.

Acest concurs este programat pentru data de 3 aprilie 2017, ora 10.00, când va avea loc proba scrisă, iar interviul pentru data de 6 aprilie 2017, ora 14.00.
Dosarele de participare se vor depune în termen de 20 de zile de la publicarea acestui anunţ în Monitorul Oficial. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa, strada Unirii nr. 104 Constanţa, persoană de contact Mihaela Mocanu, tel. 0341/ 180112, fax  sau 0341/ 180112. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii