Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:54 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari. Când are loc concursul de angajare pentru posturile vacante

ro

20 Mar, 2020 09:20 1183 Marime text
Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical și îngrijitoare din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari se va desfășura în data de 24 martie 2020, ora 10.

Amintim că, având în vedere contextul epidemic actual generat de pandemia COVID-19 și în baza prevederilor articolului 16 din Decretul nr.195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul Romaniei, Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța își constituie o baza de date cu personalul care ar putea fi angajat pe a perioada determinata de 6 luni, în funcție de nevoia de servicii medicale și nemedicale ale spitalului (personal contractual medical, personal auxiliar și alte categorii de personal).

În acest sens, persoanele interesate pot depune o cerere însoțită de curriculum vitae pe adresa de email runos@spitalulconstantaso sau la registratura unității.

Selecția va fi făcuta de o comisie din cadrul unității, având reprezentant din partea sindicatului, care va stabili criteriile de angajare. În functie de necesități, se vor anunța categoriile de personal si criteriile stabilite în vederea angajării.

Citește și: Spitalul Județean Constanța Bază de date cu personalul care ar putea fi angajat. Cum se face selecția

Ti-a placut articolul?

Comentarii