Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:44 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Batalionul de Sprijin al Forțelor Navale din Ministerul Apărării Naționale face angajări. Vezi dacă are nevoie de tine. Ce este Batalionul de Sprijin

ro

30 Apr, 2017 06:34 6777 Marime text
 
Batalionul de Sprijin al Forțelor Navale Constanța, cu sediul în strada Ștefăniță Vodă, numărul 4, din cadrul Ministerului Apărării Naționale, organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de personal civil contractual.

Posturile în cauză sunt:
- Îngrijitor - un post, studii generale, fără vechime;
- Personal calificat IV - un post bucătar, cu calificare în domeniul de activitate, fără vechime în muncă;
- Muncitor calficat III - tâmplar, un post, calificare în domeniul de activitate, minim trei ani vechime.

Pe data de 23 mai, la ora 10.30 se va susține proba scrisă pentru toate posturile, pe 30 mai, la aceeași oră, proba practică pentru toate posturile, și pe 9 iunie la ora 10.00, interviul.

Data limită de depunerea dosarelor este 15 mai ora 15.30.

Dosarele pentru concurs se depun la sediul unității unde se vor afișa detalii organizatorice necesare.

Date de contact ale secretariatului la telefon 0241.667.985 sau 0241.667.011 interior pentru ambele 236.

Ce este Batalionul de sprijin
 
Potrivit paginii oficiale navy.ro, în baza raportului Marelui Stat Major nr. CL 00658/1958, la 24 februarie 1958 a fost înfiinţat Serviciul Gospodărie, cu indicativul UM 02150/D, în subordinea şefului Statului Major al Comandamentului Marinei Militare, dislocat în garnizoana Constanţa. 
În timp, unitatea a suferit mai multe restructurări şi reorganizări succesive, funcţionând sub diferite denumiri, în garnizoanele Mangalia şi Constanţa, iar în urma procesului de restructurare a Armatei Române, la data de 1 martie 2005, a fost reorganizată în Batalionul Stat Major şi Deservire al Forţelor Navale. 
La 1 iunie 2007, unitatea s-a restructurat, în cadrul actualei structuri fiind integrate Secţia Administrare şi Mentenanţă Patrimoniu, Compania 301 Poliţie Militară, Tipografia Forţelor Navale, Muzeul Marinei Române, Cercurile Militare Constanţa, Mangalia şi Tulcea, Grupul Mass-Media al Forţelor Navale şi Depozitul de Regulamente şi Hărţi al Statului Major al Forţelor Navale. 
La 1 noiembrie 2009 unitatea a suferit o nouă reorganizare, transformându-se în Batalionul de Sprijin al Forţelor Navale.

Batalionul de sprijin are în componență:
• Subunităţi luptătoare – Compania Poliţie Militară
• Subunităţi logistice:
   - Compania Logistică
   - Compania sprijin SMFN 
• Grupul Mass-Media al Forţelor Navale
• Muzeul Marinei Române

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii