Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajări Constanța Primăria Valu lui Traian organizează un concurs pentru ocuparea funcției de asistent medical generalist. Care sunt condițiile de participare?

ro

27 Sep, 2023 14:43 1323 Marime text


Primăria comunei Valu lui Traian, județul Constanța organizează la sediul instituției concurs/examen pentru ocuparea unei funcții contractual bugetare, vacantă, din cadrul compartimentului Asistență medicală comunitară.
 
Funcția în cauză este cea de asistent medical generalist, grad profesional – debutant.
 
Durata timpului de lucru este 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână.
 
Probele de susținut în vederea ocupării postului sunt: selecție dosare, probă scrisă și interviu.
 
Condițiile de participare la concurs sunt următoarele: studii postliceale sanitare, cu Diplomă de școală postliceală sanitară sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul sudiilor postliceale sanitare, specialitatea medicină generală și Certificat de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti,Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) și adeverință de înscriere la concurs eliberate de OAMGMAMR conform HG nr. 35/2015.
 
Concursul/examenul va avea loc în data de 24 octombrie 2023, ora 10:00 – proba scrisă și ora 11:00 – interviul.
 
În vederea participarii la concurs, persoanele interesate pot depune, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, respectiv în perioada: 19.09- 02.10.2023, la sediul Primăriei Valu lui Traian, dosarele conținând documentele prevăzute de art.35 din H.G. nr. 1336/2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii