Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:44 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANFP a scos la concurs funcţia de director adjunct la Direcţia Economico-Financiară a CJC

ro

13 Oct, 2015 09:12 2135 Marime text
Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director general adjunct la Direcţia Generală Economico-Financiară din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.
 
Proba scrisă este programată pentru data de 11 noiembrie   2015, ora 10.00, urmând ca data și ora interviului să fie communicate ulterior.
 
Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii