Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:03 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de angajare la Consiliul Județean Constanța. Când va avea loc

ro

08 Oct, 2017 15:01 1669 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează la sediul din municipiul Constanța, bd. Tomis nr.51, în data de 30.10.2017, ora 10.00, proba scrisă, concurs pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacante din cadrul Compartimentului Mediu de Afaceri, Atragere Investiții, Creșterea Calității Vieții Cetățenilor:
  • Consilier-studii superioare, grad profesional superior.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Consiliului Județean Constanța, cam.241, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial, Partea a III-a.
 
Dosarele de concurs trebuie să conţină trebuie să conţină în mod obligatoriu următoarele documente prevăzute la art. 49 din H.G.R. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, actualizată:
 
a)         Formularul de înscriere prevăzut în anexa nr. 3;
b)         Copia actului de identitate;
c)         Copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;
d)         Copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice;
e)         Cazierul judiciar;
f)          Adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate;
g)         Declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.
 
Copiile de pe acte se vor prezenta însoţite de documentele originale sau în copii legalizate.
 
Probele stabilite pentru concurs sunt:
-proba scrisă;
-proba interviu (pentru care data şi ora susţinerii se vor afişa odată cu rezultatul la proba scrisă).
 
Condiţiile de participare la concurs sunt:
I.          Condiţii generale:
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, actualizată.
 
II.         Condiţii specifice:
-consilier-studii superioare, grad profesional superior:-studii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul: inginerie mecanică;
-vechime: în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 9 ani.
 
Relaţii suplimentare se pot obţine la camera 241, de luni până joi între orele 8.00-16-30 şi vineri între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, la telefon 0241.48.84.30.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii