Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ai terminat facultatea şi ai minim un an vechime? Primăria municipiului Medgidia te poate angaja

ro

26 Sep, 2014 16:12 2002 Marime text


Primăria municipiului Medgidia face angajări. Instituţia organizează, în perioada 27 - 29 octombrie, concurs pentru ocuparea, pe durată nederminată, a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, grad profesional asistent, la Compartimentul de Urbanism din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de articolul 54 din Legea 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici. De asemenea, cei care doresc să ocupe funcţia trebuie să fie absolvenţi cu diplomă de licenţă a învăţământului universitar de lungă durată în specialitatea „Construcţii“, să aibă cunoştinţe de operare PC şi să aibă cel puţin un an vechime în specialitatea studiilor.

Proba scrisă se va desfăşura la data de 27 octombrie 2014, ora 10.00, iar interviul candidaţilor admişi - pe 29 octombrie, de la ora 14.00.

Mai multe detalii, precum şi condiţiile de participare şi bibliografia se afişează şi se pot procura de la sediul Primăriei, compartimentul de Resurse Umane. Dosarele de înscriere la concurs se depun la secretariatul comisiei de concurs.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii