Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat ITM Constanta

ro

12 Jun, 2014 20:53 2242 Marime text
 Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanta , informeză agentii economici  ca începând cu data de 17 iunie 2014 intra in vigoare  noile Registre de Evidență a Zilierilor conform modelului prevăzut în anexa 1 din Legea nr. 18/2014 pentru modificarea si completarea Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, precum și pentru modificarea art. 8 alin. (1) din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat .
         Agenții economici  din domeniile de activitate prevăzute la art.11 din Lg. 52/2011- modificată , care pot folosi munca necalificată cu caracter ocazional au obligația de a detine Registrul de evidență a zilierilor.
          Achiziționarea registrelor de evidență a zilierilor se face de la sediul I.T.M. Constanța, în baza cererii privind solicitarea de eliberare a registrului de evidență a zilierilor, întocmită în 2 exemplare,  însoțită de copia certificatului de înmatriculare (C.U.I.)  a beneficiarului de lucrări care se vor depune la sediul I.T.M. Constanța, etajul 2, camera 9, în vederea aprobării acestora de către inspectorul șef sau inspectorul șef adjunct relații de muncă.
Achiziționarea registrului se face de la  casieria I.T.M. Constanța, etajul 1, camera 14 . Prețul unui registru de evidență a zilierilor este de 81,84 lei. Programul casieriei este zilnic de LUNI până JOI între orele 8,30-10,30 și 11,30-14,30 și VINERI între orele 8,30-10,00 și 11,00-13,00.
Agenții economici  care vor să achiziționeze mai mult de 5 REGISTRE DE EVIDENȚĂ A ZILIERILOR vor depune la sediul I.T.M. Constanța (etajul 2, camera 9) comenzi ferme de achiziționare registre până la sfârșitul lunii curente pentru luna următoare.

Agenții economici care au folosit zilieri,  vor depune lunar, până cel târziu la data de 5 a fiecărei luni , la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanta , o copie certificată a înscrisurilor din registru conținând înregistrările din luna precedentă, însoțită de o adresă de înaintare care va cuprinde obligatoriu domeniile în care zilierii au desfășurat activitate.
Pe site-ul itmconstanta.ro in sectiunea noutăți agenții economici interesati pot găsi  modele de cereri necesare achiziționării registrelor.



                                               INSPECTOR SEF     
                                                 Jr. Eugen Bola               


                                                                                                    Comp. Informare si Relatii Publice    
                                                                                                               Ec. Florina Visan               
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii