Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:20 03 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operaţiunea „Jandarmul pescar“, ediţia a V-a

ro

24 Jun, 2013 18:47 661 Marime text
 La Medgidia, în apropierea podului rutier, pe canalul vechi, Asociaţia Sportivă Jandarmii Dobrogea şi I.P.A. Regiunea 3 Constanta au organizat astăzi, 24 iunie a.c., între orele 05.30-12.00, un concurs de pescuit între cele nouă subunităţi ale inspectoratului şi una din comandamentul unităţii. Echipele au fost formate din câte doi pescari, cei mai „profesionişti“, dintre amatori. De-a lungul celor şase ore, ei au „impresionat“ juriul şi ceilalţi pescari din zonă cu „monştrii“ capturaţi.
Clasamentul la sfârşitul competiţiei:
Locul I, reprezentanţii comandamentului, plt. maj. PAROCESCU Gheorghe şi plt. BALTAG Ionuţ cu 22,500 Kg. de peşte capturat.(vezi poza)
Locul II, reprezentanţii detaşamentului 3, plt. maj. MANEA Vasilică şi plt.maj. AVRAM Marian cu 18,00 Kg. de peşte capturat.
Locul III, reprezentanţii detaşamentului 9, cpt. NECHITOIA Cristian şi plt.maj. NEAGU Nicolae cu 14, 500 Kg. de peşte capturat.
 Premiul pentru “monstrul din adâncuri”, cea mai mare captură, un crap de 4, 800 kg, a fost adjudecat de plt. maj. MORARU Ştefan şi IUSCENCO Florin din cadrul subunităţii de intervenţie.
Peştii capturaţi au fost eliberaţi după cântărire în prezenţa arbitrilor (col. Ianţuc Daniel Ioan, lt.col. Oancea Corneliu şi mr. Joavină Cristian).
Toate echipele au fost premiate de preşedintele Asociaţiei Sportive Jandarmii Dobrogea, mr. Joavină Cristian şi preşedintele I.P.A. Regiunea 3 Constanta, col. Ianţuc Daniel, cu lansete şi mulinete, undiţe fixe şi scaune de pescuit pentru profesonişti.
In urma desfăşurării concursului s-a desemnat echipa de concurs a Secţiei de Pescuit Sportiv care va reprezenta asociaţia la competiţiile urmatoare, respectiv plt. maj. PAROCESCU Gheorghe şi plt. BALTAG Ionuţ, câştigătorii competiţiei
 
              
             ****
„Borseta de la Castel”
 
Sâmbătă, 22 iunie a.c., ora 20.30, cpt. IVAN Răvan, ofiţer din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa şi plt. maj. ENACHE Dumitru, subofiţer în cadrul G.M.J. Tomis Constanţa, aflaţi în timpul liber, în zona Castel din staţiunea Mamaia, au observat pe capota unei maşini, o borsetă de neagră. În prezenţa unui martor asistent au trecut la inventarierea bunurilor din borsetă.
În interiorul acesteia au găsit suma de 950 de lei, un telefon mobil Nokia, două stick-uri USB, o carte de identitate pe numele Vasile M., de 26 ani, din Bucureşti, un permis de conducere, o legitimaţie de serviciu, trei carduri bancare, chei de la locuinţa din Bucureşti şi de la hotel şi un hand freee.
Ofiţerul a sunat la un număr din telefonul mobil, i-a răspuns prietenul proprietarului care se plimba cu acesta pe faleză. După aproximativ 30 de minute şi-a recăpătat bunurile după semnarea procesului verbal. Vasile M., le-a mulţumit jandarmilor şi le-a spus că a luat mai multe lucruri în mîini şi că din greşelă a scăpat borseta.
              
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii