Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile jandarmilor constănţeni în perioada 28 august – 03 septembrie a.c.

ro

04 Sep, 2015 10:22 1653 Marime text
În perioada 28 august – 03 septembrie a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la  evenimente  cultural-artistice şi sportive în judeţul Constanţa şi pe litoralul Mării Negre.    
Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 218 sancţiuni contravenţionale, dintre care 31 avertismente scrise şi 187 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 88000 lei.
 
De asemenea,  jandarmii constănţeni au constatat  37  fapte de natură penală, dintre care 27 în mod independent  şi 10 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 41 făptuitori.
 
Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări şi a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen.
 
Au mai fost executate 51  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 1 misiune în colaborare cu lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa  şi 1 misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.
 
Azi 04 septembrie a.c.,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Viitorul Constanţa şi Cerno More Varna,  eveniment sportiv ce se va desfăşura pe terenul Central al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu.
 
În perioada 05-06 septembrie a.c., jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a competiţiei sportive denumită „Triathlon Challenge Mamaia 2015”.
 
Concomitent cu misiunile pe linia asigurării climatului de ordine şi siguranţă publică, jandamii constănţeni au continuat şi misiunile de asigurare a pazei şi protecţiei instituţionale a celor 32 de obiective din competenţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii