Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile jandarmilor constănţeni în perioada 25 septembrie – 01 octombrie a.c.

ro

02 Oct, 2015 10:16 1991 Marime text
       În perioada 25 septembrie – 01 octombrie a.c., peste 100 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la  evenimente  cultural-artistice şi sportive, în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 80 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
       Jandarmii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 avertismente scrise şi 12 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 4000 lei.
 
        De asemenea,  jandarmii constănţeni au constatat  16  fapte de natură penală, dintre care  11  în mod independent  şi 5 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 23 făptuitori.
 
       Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări şi a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen.
 
        Au mai fost executate 68  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 4 misiuni în colaborare cu lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa şi o misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.
 
Concomitent cu misiunile pe linia asigurării climatului de ordine şi siguranţă publică,  jandamii constănţeni au continuat şi misiunile de asigurare a pazei şi protecţiei instituţionale a celor 32 de obiective din competenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii