Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de asigurare a ordinii publice

ro

25 Aug, 2015 13:14 1769 Marime text
         În perioada 25-29 august a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Constanţa şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa,  vor executa mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la o serie de evenimente cultural-artistice şi sportive organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura într-un climat de ordine şi siguranţă.
 
Astăzi 25 august a.c.,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Viitorul II şi Dunărea Călăraşi, în cadrul Cupei României la fotbal,  eveniment sportiv ce se va disputa începând cu ora 17.30 pe Stadionul “Orăşenesc” din Ovidiu.
 
În perioada 26-29 august a.c., zilnic începînd cu ora 18.00,  jandarmii vor veghea la desfăşurarea într-un climat de ordine şi siguranţă a manifestării cultural-artistice denumită „Dobroge mîndră grădină”, în cadrul căreia vor avea loc parade ale portului popular şi spectacole folclorice.  Evenimentul se va desfăşura în imediata apropiere a Căminului Cultural din localitatea Albeşti.
 
        Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:
-     respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
-     evitarea purtării la vedere a obiectelor de valoare ce pot atrage atenţia;
-     acordarea unei atenţii deosebite copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.
 
       Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii