Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni participă şi în acest an la campania de ecologizare „Let’s do it Romania”

ro

26 Sep, 2013 13:26 1182 Marime text
 Jandarmeria Română se alătură şi în acest an campaniei de strângere a deşeurilor din natură, „Let’s do it Romania”, campanie iniţiată şi coordonată de Asociaţia Viitorul în Zori.
Pentru desfăşurarea în bune condiţii a acestei campanii de ecologizare, s-a luat legătura cu reprezentantul în teritoriu a acestei asociaţii, domnul Victor Maxim şi au fost stabilite zonele cele mai vulnerabile din punct de vedere al deşeurilor din natură. Inspectorul şef, colonel dr. Costică Cojoc şi reprezentantul asociaţiei au stabilit ca jandarmii constănţeni să strângă deşeurile din zona cuprinsă între intre D.N. 39, D.N. 39 B(legatura Neptun)  si Popasul Caprioarelor, (Padurea Comorova), dar şi pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia, în apropierea podului rutier.
Încă din anul 2010, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa s-a alăturat acestei campanii, anul trecut fiind strânse deşeuri in 25 de saci cu capacitatea de 200 kg, din care 18 saci s-au umplut cu sticle de plastic, 7 cu hârtii, cartoane şi cauciucuri.
Astfel, sâmbătă, 28 septembrie a.c., între orele 08.00-10.00, 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta vor participa la campania de ecologizare „Let’s do it Romania”.
 
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii