Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:17 28 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni participă la campania „Plantăm fapte bune în România”

ro

13 Nov, 2015 11:04 825 Marime text
Sâmbătă 14 noiembrie a.c. între orele 08.00-16.00 o parte dintre jandarmii constănţeni  în frunte cu inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, colonel Constantin Dima, vor participa la campania de împădurire denumită ”Plantăm fapte bune în România”.
 
Acest demers bazat pe voluntariat, iniţiat de către o organizaţie neguvernamentală în parteneriat cu Regia Naţională a Pădurilor Romsilva,  se desfăşoară la nivel naţional şi reprezintă una dintre cele mai ample acţiuni de plantare de puieţi din România, prin care se promovează împădurirea suprafeţelor de teren şi protejarea mediului înconjurător.
 
Mâine 14 noiembrie, 40 de jandarmi vor fi prezenţi în comuna  Peştera pentru a contribui la concretizarea acestei iniţiative. Oamenii legii, alături de organizatori şi ceilalţi voluntari, vor pune în valoare puterea exemplului şi vor planta  mii de puieţi, fiind conştienţi că protejarea şi conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a naturii.
 
         Jandarmii constănţeni au mai participat şi în trecut la astfel de acţiuni voluntare şi vor fi prezenţi ori de câte ori vor fi demarate activităţi de acest gen.
 
          Totodată lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor iniţiative benefice pentru mediul înconjurător şi natură.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii