Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comert ambulant sanctionat de jandarmi

ro

08 Jan, 2010 15:15 1342 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

Nr.04,
Constanţa, 08.01.2010

Comerţ ambulant sancţionat de jandarmi

În urma mai multor sesizări făcute de cetăţeni, jandarmii din Hârşova au desfăşurat joi, 07 ianuarie a.c. o acţiune de depistare şi sancţionare a comerţului neautorizat. Astfel, în jurul orei 14.00, pe strada Plantelor, din localitate, a fost surprinsă Băncuţa S., de 26 de ani din Hârşova, care oprea trecătorii din zonă şi încerca să le ofere spre vânzare zeci de articole de îmbrăcăminte. Luată la întrebări, femeia nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, a fost sancţionată cu 1.500 de lei.

Două ore mai târziu, o sancţiune similară a încasat şi Zalia A., de 38 de ani din Hârşova, găsită cu diverse articole de îmbrăcăminte la vânzare, pe strada Constanţei, din localitate.
Bunurile oprite de la comercializare (160 de perechi de şosete, 6 geci, 13 hanorace, 60 de treninguri, bluze, blugi, pulovere etc.) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Jandarmii Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din oraşul de pe malul Dunării vor pune accent pe astfel de acţiuni şi în perioada următoare.

Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.
 Deasemeni, se poate apela non-stop numărul unic de urgenţe 112. 

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii