Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IPJ - Vineri, 06 Mai 2011

ro

06 May, 2011 17:34 912 Marime text
Cu ocazia zilei de 9 Mai, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa se organizează o serie de activităţi menite să marcheze acest moment important pentru istoria Europei în general (sfârşitul celui de al Doilea Război Mondial; Ziua Europei) şi Istoria Românilor în special (9 Mai 1877, proclamarea Independenţei de Stat).

Manifestările dedicate acestui eveniment debutează luni, 9 mai a.c., ora 08.30, cu o serie de expuneri privind semnificaţia acestei zile, prezentate cadrelor militare de la reşedinţa unităţii şi de la subunităţile din Constanţa, Medgidia, Cernavodă, Neptun, Hârşova.

Luni , 9 mai a.c., un pluton format din 21 de jandarmi participă la suita de manifestaţii din cadrul ceremonialului militar (gardă şi defilare) organizate la Monumentul Independenţei de Stat a României (Casa de Cultură, ora 11:00).

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa va depune o coroană de flori, în semn de cinstire a eroilor. Deasemenea, preotul militar Laurenţiu Cristinel Oprea va lua parte la oficierea slujbei religioase.

Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, un număr de 10 jandarmi ai I.J.J. Constanţa asigură măsuri de ordine publică în locaţia menţionată mai sus.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii