Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ

ro

12 Aug, 2013 14:14 1100 Marime text
„Încă una..şi încă una,...şi numai una”
 
Un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare în staţiunea Vama Veche, a surprins luni, 12 august a.c., între orele 01.30-02.30, patru persoane în timp ce-şi preparau ţigarete artizanale, folosind muguri vegetali uscaţi din mai multe punguliţe şi plicuri cu miros suspect (suspectăm substanţe halucinogene).
 
La ora 01.30, jandarmii l-au surprins pe Andrei C., de 29 ani, din Braşov, în timp ce–şi confecţiona o ţigară artizanală, folosind o bucată de hîrtie în care se aflau muguri vegetali uscaţi cu miros suspect, pentru consum propriu. La controlul corporal sumar, jandarmii au mai găsit în buzunarul de la pantaloni, un tub cu aceeaşi substanţă.
 
La ora 02.00, l-au surprins în apropierea unei terase, pe Marius M., de 29 ani, din Bucureşti care tocmai ce terminase de împăturit o ţigară artizanală, folosind aceeaşi muguri vegetali uscaţi.
 
O oră mai târziu, pe plajă, jandarmii au observat doi tineri, Alina T., de 23 ani şi Adrian M., de 27 ani, din Bucureşti, care încercau să-şi confecţioneze mai multe ţigări artizanale pentru consum propriu, folosind o substanţă vegetală de culoare verde.
 
Toţi au declarat că au cumpărat mugurii vegetali de la mai multe persoane din Bucureşti.
 
Jandarmii le-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii faptei de deţinere a substanţelor ilegale pentru consum propriu. Cele aproximativ nouă grame de substanţe ilegale, ţigaretele şi filtrele vor fi predate la B.C.C.O. Constanţa în vederea continuării cercetărilor.
 
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii