Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:48 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ - 10.01.2011

ro

11 Jan, 2012 14:55 609 Marime text

Marţi, 10 ianuarie a.c., ora 21.30, jandarmii din Medgidia au fost sesizaţi telefonic despre faptul că  în apropierea localitaţii Pietreni, pe partea stângă a Drumului Judeţean 222, mai multe persoane săpă pentru a decoperta o conductă metalică folosită la irigaţii.
Un echipaj mobil a ajuns imediat la faţa locului, moment în care persoanele au fugit spre localitatea mai sus amintită. Jandarmii au trecut la  somarea, la urmărirea  şi la prinderea acestora.
S-a reuşit prinderea a cinci persoane, Andrei T., de  31 ani, Sorin F., de 21 ani, Claudiu C, de 30 ani, Marian D., de 19 ani, şi Felician A., de 34 din Deleni.
La faţa locului jandarmii au găsit un aparat de taiat cu acetilenă, un scripete, o butelie şi un furtun cu lungimea de 5 metri. Conducta a fost decopertată pe o lungime de 5 metri, reuşindu-se tăierea unei singure bucăţi de aproximativ 1, 5 metri. Cei cinci au declarat că doreau să vândă conducta metalică pentru a face rost de bani.
Celor cinci tineri le-au fost întocmite actele premergătoare pentru fapta de distrugere şi furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de le lângă Judecătoria Medgidia.

Imaginile de la faţa locului le puteti vedea accesînd link-ul:
http://dl.transfer.ro/furt_conducta_Pietreni-transfer_RO-10jan-3ca4bf.mpg 

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii