Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ 08.06.2010

ro

08 Jun, 2010 13:29 1030 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

Nr. 67,
Constanţa, 08.06.10
B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Marţi, 08 iunie, ora 00.10, jandarmii aflaţi în patrulare între localităţile Cuza Vodă şi Tortomanu au observat un autovehicul care se deplasa cu farurile stinse în vecinătatea unui canal de irigaţii aflat în imediata apropiere a conductelor magistrale ale S.C. Conpet S.A.
La apropierea de autovehiculul suspect, jandarmii au auzit zgomote produse de sape. Echipajul a somat grupul de persoane să înceteze orice activitate şi a reuşit să imobilizeze un suspect. Alţi doi bărbaţi au reuşit să dispară cu ajutorul maşinii.
Lângă persoana imobilizată, Ioan Daniel G., de 32 ani, din localitatea Bărcăneşti, jud.Prahova  a fost descoperită o instalaţie artizanală prelungită cu un furtun de presiune din plastic ce ducea spre canalul de irigaţii.
În urma verificărilor, au fost descoperite mai multe unelte şi dispozitive de cuplare (un robinet tip „canea“ cu diametrul de 2 ţoli având înfiletat un ştuţ metalic cu lungimea de aproximativ 30 cm la care era prins un furtun din material plastic cu lungimea de aproximativ 6 metri şi diametru de 2 ţoli),  unelte pentru săpat şi trei genţi. Pământul scos din groapa de deasupra conductei era depozitat pe o folie de plastic.
Mai mult, la aproximativ 150 metri distanţă, jandarmii au găsit o porţiune de 20-30 cm conductă tip PVC de culoare neagră cu diametru de 2 ţoli îngropată în pământ la adăncimea de 20-30 cm, între două rânduri de cultură de floarea-soarelui.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că persoana imobilizată a declarat iniţial date false, acesta se numeşte ADRIAN MARIAN D. de 36ani, din com. Brazi, jud.Prahova .

Cel în cauză va fi predat lucrătorilor din cadrul I.P.J. Constanţa pentru continuarea verificărilor existând suspiciunea comiterii faptei de furt şi distrugere.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii