Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ 05.07.2010

ro

05 Jul, 2010 16:58 1141 Marime text

B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Amendat cu 1.000 de lei, pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice

Jandarmii care aigură paza şi protecţia instituţională în clădirea Tribunalului Constanţa au sancţionat luni, 05 iulie a.c., în jurul orei 11.00, un bărbat de 55 de ani din Constanţa în urma scandalului creat după ieşirea dinr-o audienţă.

Costică J. s-a declarat nemulţumit de soluţiile prezentate în urma audienţei solicitate, drept pentru care a început să ţipe, să îmjure şi să se manifeste violent pe holurile instituţiei. Jandarmii au încercat să calmeze persoana turbulentă, cunoscută ca suferind de unele afecţiuni de natură medicală. Bărbatul turbulent a continuat să ignore apelurile repetate de a pune capăt comportamentului ce scandalizase justiţiabilii prezenţi la acea oră pe holurile Instanţei. A fost condus în afara instituţiei, iar în stradă seria de injurii şi ameninţări s-a desfăşurat cu şi mai mare intensitate, drept pentru care bărbatul a fost sancţionat cu 1.000 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în mod repetat.

Având în vedere informaţiile referitoare la sănătatea persoanei turbulente şi pentru a preveni o criză de natură medicală, jandarmii au chemat o ambulanţă. Totodată, la faţa locului a sosit şi un echipaj al secţiei 3 de Poliţie Constanţa.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va acţiona cu fermitate, în spiritul şi litera legii, potrivit competenţelor conferite de lege pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de convieţuire socială, stării de normalitate, ordinii şi siguranţei publice.

Fapt minor cu risc... major

Un echipaj mixt format dintr-un jandarm şi un agent al Poliţiei Eforie, aflat în patrulare în cadrul sistemului integrat de ordine publică în noaptea de sâmbătă spre duminică (03/04 iulie a.c.), în jurul orei 03.00 a depistat, în urma unei sesizări, un minor de 16 ani care forţase un frigider cu băuturi, montat în faţa unui hotel din Eforie Nord.

I.F.S., domiciliat în Eforie se afla cu mai mulţi prieteni în trecere prin zonă, iar în faţa frigiderului cu băuturi răcoritoare a forţat uşa sistemului frigorific, a scos mai multe sticle din plastic şi a încercat să dispară de la faţa locului. A fost depistat câteva minute mai târziu şi condus la sediul Poliţiei Eforie, pentru continuarea cercetărilor, având în vedere ipoteza comiterii faptei de furt calificat.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii