Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Marti, 22 Februarie 2011

ro

22 Feb, 2011 23:48 941 Marime text
În zilele de 21-22 februarie a.c., echipele de intervenţie din cadrul subunităţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au aplicat în zonele de competenţă 23 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală este de 3.100 lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate în baza Legii nr. 61/ 1991, modificată, privind încălcarea normelor de convieţuire socială, tulburarea liniştii publice, provocarea şi participarea efectivă la scandal, pentru injurii, semne obscene.

Prinşi la casierie cu alimente ascunse

Marţi, 22 februarie, ora 12.30, un echipaj de jandarmi a fost sesizat de agenţii de pază ai unui supermarket din Cernavodă în legătură cu doi bărbaţi prinşi la casierie cu bunuri nedeclarate.

În urma verificărilor de la faţa locului, jandarmii au stabilit că Vasile D., de 38 de ani şi Victor P., în vârstă de 47 de ani, ambii din Cernavodă, aveau ascunse asupra lor produse alimentare din supermarket, respectiv cafea, ciocolată, icre, ketchup în valoare de 55 de lei.

Bunurile au fost înapoiate reprezentanţilor magazinului, iar pe numele persoanelor în cauză au fost întomcite actele premergătoare pentru comiterea faptei de furt calificat. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Un pahar (sau două) cu ghinion...

Luni, 21 februarie a.c., ora 21.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe strada Cabanei din Năvodari a fost sesizat de mai mulţi locatari ai unui cămin din zonă cu privire la scandalul provocat pe holul imobilului de două femei.

La faţa locului, jandarmii le-au găsit pe Elena O., de 70 de ani şi Veronica A., de 72 de ani, ambele din Năvodari, care se certau după ce consumaseră împreună băuturi alcoolice. Mai mult, la vederea echipajului de ordine publică, persoanele în cauză s-au enervat, au început să se înjure şi să se lovească.

Au fost în cele din urmă calmate şi au primit câte o amendă de 200 de lei, menţionând că regretă scandalul provocat.

Au împărţit, ca fraţii, câte o... amendă

Marţi, 22 februarie a.c., ora 01.40, jandarmii aflaţi în zona centrală a oraşului Năvodari au intervenit pentru calmarea spiritelor mai multor persoane aflate în faţa unui local.

După ce grupul de persoane a fost legitimat şi ca urmare a verificărilor, jandarmii au stabilit că Daniel D. şi Cătălin D., ambii de 25 de ani, din Năvodari, au aşteptat trei tineri aflaţi în bar să iasă afară, moment în care au vrut să îi ia la bătaie. Nu au mai apucat, pentru că au fost opriţi de echipajul de ordine publică.

Cei doi au fost sancţionaţi cu câte 200 de lei, pentru provocare de scandal în locuri publice.

Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.

Deasemeni, se poate apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii