Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:11 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN INFORMATIV

ro

22 Apr, 2015 11:13 570 Marime text
         Marţi  21 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în timp ce se afla într-o misiune de patrulare zona intersecţiei dintre străzile Mihai Viteazu şi Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa, a observat un bărbat  care a atras atenţia oamenilor legii, prin faptul că deţinea un câine considerat periculos, fără botniţă şi lesă, deşi se afla în loc public.
       Jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia. Când bărbatul a scos actul de identitate pentru a se legitima, din buzunar i-au căzut două pliculeţe de plastic, care conţineau o substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde.
       În urma precheziţiei corporale a bărbatului în vârstă de 55 ani cu domiciliul în mun. Constanţa, au fost găsite încă 15 pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic, care conţineau o substanţă vegetală  mărunţită de culoare verde.
     Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare, conform prevederilor codului de procedură penală, pe care l-au înaintat împreună cu probele găsite asupra făptuitorului, lucrătorilor Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
      Pentru faptul că şi-a lăsat câinele fără botniţă şi lesă, în loc public, făptuitorului i s-a aplicat o amendă contravenţională în cuantum de 1500 lei, în temeiul O.U.G. nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi.                   
      Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul autorităţilor, prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când observă  persoane care săvârşesc fapte antisociale.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii