Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ

ro

17 Aug, 2009 20:14 718 Marime text

În acest sfârşit de săptămână, echipaje de jandarmi, împreună cu specialişti ai Compartimentului de Prevenire şi Combatere a Crimnalităţii, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, au desfăşurat o serie de acţiuni în staţiunea Mamaia, pentru descoperirea şi sancţionarea faptelor antisociale.

Astfel duminică, 16 august a.c., ora 02.30, jandarmiii aflaţi la poarta de acces a unui club din staţiune au descoperit în poşeta unei tinere, în urma unui control sumar, o pungă de plastic în care se afla o substanţă vegetală de culoare-verde gălbui (3 gr.).

Tânăra în cauză, Ileana A., de 24 de ani, urma să intre în club într-un grup de trei persoane, din care mai făceau parte Mădălina Nicoleta A., de 21 de ani şi Mircea Maximilian P., în vârstă de 22 de ani, toţi din Olteniţa (Călăraşi).

Cele două tinere au afirmat că plicul descoperit asupra lor conţine marijuana, fiecare dintre ele susţinând că marfa aparţine celeilalte.

Prin urmare, tinerii au fost conduşi la sediul Poliţiei din Mamaia, pentru continuarea verificărilor. În cauză, au fost întocmite actele premergătoare, exiastând suspiciuni pentru comiterea faptei de deţinere de substanţe interzise. Dosarul a fost predat Biroului Teritorial D.I.I.C.O.T. Constanţa

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii