Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN INFORMATIV 07.01.2009

ro

07 Jan, 2009 19:14 742 Marime text
BULETIN INFORMATIV de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa

Marţi, 06 ianuarie a.c., ora 15.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona periferică de est a oraşului Medgidia a fost sesizat de proprietarul unei gospodării că un tânăr i-a pătruns în casă, cu scopul de a sustrage diverse bunuri şi apoi a fugit, pentru a nu fi prins asupra faptei.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au trecut la scotocirea zonei, iar la o distanţă de 50 de metri de imobil a fost descoperit fugarul. Intrusul a încercat să scape, ieşind din locuinţa în care fusese surprins, a sărit un gard şi a căzut apoi într-o groapă, de unde nu a mai putut ieşi.

În urma verificărilor, echipajul de ordine publică a constatat că persoana rămasă imobilizată prezenta semne vizibile de fractură a piciorului stâng. Este vorba despre Cristian D., în vârstă de 21 de ani din Medgidia.

Jandarmii au chemat o ambulanţă, pentru ca victima să beneficieze de îngrijiri medicale. Având în vedere că uşa şi una dintre ferestrele imobilului prezentau urme de forţare, existau indicii că tânărul rămas la faţa locului a comis faptele de tentativă de furt şi violare de domiciliu, prevăzute ca infracţiuni.

Prin urmare, a fost solicitat un echipaj al Poliţiei Medgidia, pentru continuarea cercetărilor.

Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.

Deasemeni, se poate apela non-stop Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. 

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii