Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asculta „Oda bucuriei”, când a văzut jandarmii, a schimbat melodia cu „O viaţa mea”

ro

27 Sep, 2013 11:33 1135 Marime text
Un echipaj de jandarmerie a surprins o persoană care a sustras un casetofon de la un autoturism parcat în apropiere de Piaţa Ovidiu din Constanţa.
Vineri, 27 septembrie a.c., ora 04.30, jandarmii aflaţi în patrulare în Constanţa, au observat la intersecţia străzilor Remus Opreanu şi Revoluţiei 22 Decembrie, un autoturism “Daewoo Matiz”, cu portiera din partea stâgă faţă forţată şi capacul de la rezervor deschis. Echipajul a observat că în interiorul autovehiculului torpedoul era deschis şi casetofonul lipsea, fiind smuls de la locului lui. Imediat au trecut la verificarea zonei şi au observat la aproximativ 30 de metri, o persoană. A fost somată să se oprească, moment în care aceasta a scos de sub hanorac mai multe obiecte pe care le-a aruncat la aproximativ trei metri distanţă. La faţa locului, jandarmii au găsit un casetofon, un cleşte şi o şurubelniţă.
Cel în cauză, G. Ş., de 44 ani, din Constanţa, a declarat că nu avea nimic asupra lui şi că se întorcea acasă de la un restaurant din zonă unde a petrecut cu mai mulţi prieteni. Acesta a fost predat Secţiei 3 Poliţie Constanţa pentru continuarea cercetărilor.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii