Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:34 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism Audi A4 cu I.T.P. fals, descoperit în P.T.F. Ostrov

ro

30 Jul, 2015 13:28 744 Marime text
În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
Autoturism Audi A4 cu I.T.P. fals, descoperit în P.T.F. Ostrov
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în P.T.F. Ostrov un cetăţean român care conducea un autoturism înmatriculat în R. Bulgaria, pentru care a prezentat la control un certificat tip I.T.P. fals.
 
În data de 29.07.2015, în jurul orei 10.40, în P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român O. IULIANA, în vârstă de 32 de ani, domiciliată în judeţul Ialomiţa, care conducea un autoturism marca Audi model A4 înmatriculat în R. Bulgaria.
În urma controlului a rezultat faptul că certificatul tip I.T.P. nu îndeplineşte condiţiile de fond ale unuia autentic fiind susceptibil a fi falsificat. Verificările poliţiştilor de frontieră au confirmat acest fapt.
Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că documentul în cauză este fals.
Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 320, alin.1, respectiv art. 323 din Codul Penal.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii