Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de arma executate de politistii rutieri pentru oprirea unui autoturism depistat in trafic

ro

22 Nov, 2009 21:39 715 Marime text

În data de 22.11.2009, în jurul orei 09.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce îşi exercitau atribuţiunile de serviciu pe D.N.38, în localitatea Topraisar, au executat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism însă conducătorul acestuia, N. N., cetăţean turc, de 54 de ani, cu reşedinţa în Constanţa nu a respectat semnalul şi şi-a continuat drumul.

Unul dintre poliţişti a procedat la urmărirea autoturismului pentru oprirea căruia a executat, cu pistolul din dotare, un foc de avertisment în plan vertical şi 2 focuri în direcţia autovehiculului.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată din data de 15.10.2009, iar în urma testării lui N.N. cu aparatul etilotest marca Drager a rezultat o concentraţie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală din Eforie Sud unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii