Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetati pentru trafic de droguri

ro

18 Dec, 2009 22:37 1555 Marime text

CERCETAŢI  PENTRU TRAFIC DE DROGURI

 Doi tineri din Constanţa au fost prinşi de poliţişti în momentul în care ridicau un colet venit din Spania în care se aflau cocaină şi cannabis.

La data de 14 decembrie, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sprijiniţi de poliţişti de la Investigaţii Criminale i-au depistat în flagrant pe U. MARIUS, de 26 de ani şi pe O. ADRIAN, de 25 de ani, ambii din Constanţa, în momentul în care au ridicat două colete venite pe numele lor din Madrid - Spania în care s-au identificat 50 de grame de cocaină şi 500 de grame de cannabis, disimulate în lucrurile personale.

Împotriva celor doi suspecţi a fost luată măsura întocmirii unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc, fapte  pedepsite de art. 2 şi art. 3 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi prevăzute cu pedepse cuprinse între 5 şi 15 ani.
Suspecţii au fost prezentaţi procurorului desemnat din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al D.I.I.C.O.T., care a dispus continuarea cercetărilor cu tinerii în stare de libertate, în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale.
                                       Imagini de la această acţiune pot fi preluate de pe link-ul:

http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-18Dec-ab9027bfad9.zip   (22.7Mb )

                                          COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii