Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ 21.07.2011

ro

21 Jul, 2011 16:39 823 Marime text

 Buletin de presă

 În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
 La nivelul judeţului au fost organizate şi efectuate 1 razie (Poliţia Municipiului Mangalia) şi  8 acţiuni, fiind aplicate 68 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 46.230 lei.          
 În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 30 evenimente, din care 19 evenimente de natură judiciară, 3 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 8 evenimente de altă natură.

   Infracţiuni de natură judiciară                                     

Poliţiştii din Nicolae Bălcescu au fost sesizaţi despre faptul că în perioada 24-26.05.2011, persoane necunoscute au sustras 20 plăci din beton, din curtea sediului unei societăţi comerciale din localitate. 
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din N. Bălcescu împreună cu lucrătorii din cadrul Poliţiei comunale M.Kogălniceanu au identificat şi recuperat bunurile ce se aflau depozitate la locuinţa unui bărbat, din M.Kogălniceanu. Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză a cumpărat plăcile din beton de la B. ALEXANDRU, de 22 ani, din aceeaşi localitate, pe numele căruia au întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

În data de 19.07.2011, ora 21:30, S. Traian, de 19 ani, din Medgidia, a condus o motocicletă pe raza municipiului Medgidia, unde din cauza vitezei excesive şi a lipsei de  experienţă în conducere, a pierdut controlul acesteia şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a sa şi vătămarea corporală uşoară a lui D. Flaviu, de 21 ani, pasager pe motocicletă.

În data de 20.07.2011, ora 21:00, P. Gabriel, de 41 ani, din localitatea Săcele, judeţ Braşov, a condus un autoturism, în localitatea Eforie Nord neasigurându-se la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu o autospecială- ambulanţă, condusă de N. Eremia, de 31 ani, pe aceeaşi direcţie de mers. Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi se afla în depăşirea autoturismului. În urma impactului autospeciala a fost proiectată pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu peretele unui imobil, distrugându-l pe o suprafaţă de aproximativ 8 metri pătraţi. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Z. Constantin de 80 ani, - pacient in ambulanţă, şi vătămarea corporală uşoară a asistentei de pe ambulanţă.

Poliţiştii rutieri din Medgidia cercetează în stare de libertate pe C. Nicolae, de 33 ani, din Piatra Neamţ, care în data de 20.07.2011, a condus un autoturism pe raza localităţii Medgidia, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

               COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii