Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunt vizate opt străzi, care vor intra în reabilitare Undă verde de la Primăria Constanţa pentru Confort Urban SRL

ro

02 Sep, 2016 00:00 3389 Marime text
sunt vizate opt strazi care vor intra in reabilitare unda verde de la primaria constanta pentru confort
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatzean 23 Nov, 2016 16:49 Presedintele tzarii si angajatzii de la Cotroceni, angajatzii de la guvern, primul ministru, parlamentarii si rangurile preotzesti, sa nu mai fie platitzi=remuneratzi de la stat, sa fie functzii fara salariu si atunci vetzi vedea, ca au sa fie bani pentru : salarii si pensii si totodata că se v-a micsora numarul doritorilor de functzii si de trântori care : sug si storc seva poporului / tzarii acesteia ! Incercatzi si vetzi vedea că vor fi rezultate imediate, ca acesti oameni pusi pe căpătuiala, nu se vor mai "certa" si "lupta" atat de mult pentru aceste functzii bănoase si fara bătăi de cap ! Cearta lor este doar, ca sa mascheze furăciunile, excrocheriile si imbogatzirea lor fără margini, iar noi, oamenii sa avem ce vorbi, si sa nu mai gandim, dealtminteri, la ce fac ei, cu averea acestei tzari ! Pe noi, ne impovareaza cu zeci, sute, mii..... de taxe si impozite, ca ei sa aiba ce jefui cu cei din afara tzarii noastre, RUUUUUUSINE sa va fie si mai zicetzi ca suntetzi crestini, atzi fi in stare sa va lepădatzi de : DUMNEZEU, botezul intru HRISTOS si de credintza crestină ortodoxa, numai ca sa acumulatzi averi, peste averi si cand ne gândim, ca la vremea plecarii la cele vesnice, plecam / plecatzi doar cu cePresedintele tzarii si angajatzii de la Cotroceni, angajatzii de la guvern, primul ministru, parlamentarii si rangurile preotzesti, sa numai fie platitzi=remuneratzi de la stat, sa fie functzii fara salariu si atunci vetzi vedea, ca au sa fie bani pentru : salarii si pensii si totodata că se v-a micsora numarul doritorilor de functzii si de trântori care : sug si storc seva poporului / tzarii acesteia ! Incercatzi si vetzi vedea că vor fi rezultate imediate, ca acesti oameni pusi pe căpătuiala, nu se vor mai "certa" si "lupta" atat de mult pentru aceste functzii bănoase si fara bătăi de cap ! Cearta lor este doar,ca sa mascheze furăciunile, excrocheriile si imbogatzirea lor fără margini, iar noi, oamenii sa avem ce vorbi, si sa nu mai gandim, dealtminteri,la ce fac ei, cu averea acestei tzari ! Pe noi, ne impovareaza cu zeci, sute, mii de taxe si impozite, ca ei sa aiba ce jefui cu cei din afara tzarii noastre, RUUUUUUSINE sa va fie si mai zicetzi ca suntetzi crestini, atzi fi in stare sa va lepădatzi de : DUMNEZEU, botezul intru HRISTOS si de credintza crestină ortodoxa, numai ca sa acumulatzi averi, peste averi si cand ne gândim, ca la vremea plecarii la cele vesnice, plecam doar cu ce avem pe noi / plecatzi doar cu ce
  • Ionut 23 Sep, 2016 21:10 Si in Constanta(km5) au plombat cateva strazi! Va rog sa mergeti cu masina pe ele ( liliacului, th sperantia ) sa vedeti cat de prost au fost plombate!!! Va rog sa ma credeti ca inainte de a se apuca de ele era mult mult mai bine. Bataie de joc pe banii constantenilor!!!
  • contribuabil 02 Sep, 2016 08:35 in cartierul Veteranilor cand ajungeti cu asfaltatul si utilitatile????????????? si noi platim taxe si impozite!!!!!!!!