Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 21 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere insolvența GSP Offshore SRL, companie administrată de Gabriel Comănescu!

ro

07 Oct, 2022 00:00 6052 Marime text

 
  • Gabriel-Valentin Comănescu apare în aproximativ 30 de firme.
  • GSP Offshore SRL a declarat pentru anul trecut, cu aproape 800 de angajați, o cifră de afaceri de 784.761.603 de lei, cheltuieli de 1.099.907.373 de lei și un profit net de 21.980.948 de lei.
 
Se cere insolvența societății comerciale GSP Offshore SRL, cu sediul social în Constanța, specializată în activităţi de servicii anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale și administrată de omul de afaceri Gabriel-Valentin Comănescu!
 
Pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 6793/118/2022, având ca obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“, cauză în care Adrian Bejan cu domiciliul ales la avocat Carpov Oana Mădălina are calitatea de creditor, iar SC GSP Offshore SRL este debitor.


 
Până în prezent nu a fost stabilit primul termen de judecată.   

Potrivit Confidas.ro, GSP Offshore SRL are sediul în Constanţa, a fost fondată în 2016 și se ocupă, așa cum precizam și mai sus, de activităţi de servicii anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale.
 
Administrată de Gabriel Valentin Comănescu, GSP Offshore SRL a declarat pentru anul trecut, cu aproape 800 de angajați, o cifră de afaceri de 784.761.603 de lei, cheltuieli de 1.099.907.373 de lei și un profit net de 21.980.948 de lei.
 
GSP Offshore SRL este controlată de GSP Offshore BV, cu sediul în Olanda, Rotterdam, cu 99,9 % și de GVC Investment B.V., cu sediul tot în Olanda.
 
Gabriel-Valentin Comănescu apare în aproximativ 30 de firme, respectiv: Gino-Impex SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL, Izvor M.D. Crîngu SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere SA, Upetrom Group Management SRL, GSP Power S.R.L., Vega Offshore SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Redivivus Energy SRL, Texrom Well Management SRL, Green County SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, Redivivus Green Farm SRL Vega Turism SA, Vega Travel International SRL, Energy Transition SRL, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Forasol SRL, Ugm Energy Trading SRL, SPG Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Comproiect 92 SA, GSP Offshore SRL, Euro Shipping Logistic SRL și GSP Eurom Upstream SRL.
 
De asemenea, în trecut, Gabriel-Valentin Comănescu a mai figurat în: Algoritm Consult SRL, Global Operation SRL, R.P.T. Oil SRL, Romanien Production and Trading Company SA, Emicom International SRL, Clubul Casa cu lei SA și în R.P.T Grup SRL, toate radiate.  

Tot potrivit Confidas, compania GSP Offshore SRL a încheiat 2 contracte de achiziții publice în valoare totală de 285.303.617,34 lei: OMV Petrom S.A - 08 august 2017 - Servicii de foraj marin cu platforma autoridicatoare (jack-up) și cu Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz S.A. - 29 iunie 2021 -  instalație de intervenție 30 tf.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tribunalul Constanța a respins cererea de intrare în insolvență a GSP Offshore SRL!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii